Tablet, mobiltelefon szerviz / javítás


mobiltelefon
Igen erős a verseny a mobiltelefonok piacán, ami azt jelenti, hogy egy készülék körülbelül fél évig számít „frissnek”. Ennek természetesen pozitívumai és negatívumai is vannak, hiszen sokszor fordul elő, hogy a rendszer új szolgáltatását nem bírja el a régebbi típusú telefon, vagy hogy az új készülékek hardver és szoftver szempontjából sem tökéletesek. Azt azonban figyelembe kell vennünk, hogy a sok meghibásodás oka az is, hogy ezek a telefonok már sokkal többet is tudnak, mint régi társaik.
Ahhoz, hogy felismerjük mobiltelefonunk problémáit, a lehetséges meghibásodásokat kell ismernünk. Természetesen a mobiltelefon szerviz/javítás lehetősége mindig a rendelkezésre áll. A mobiltelefonnak lehetnek külső meghibásodásai, amikor a készüléket külsőleg éri valamilyen hatás, amitől hibásan kezd el működni, de a problémák az operációs rendszerben is jelentkezhetnek. Mindkét esetben érdemes szakemberhez fordulni, mert sokszor amikor magunk, vagy ismerősünk kezdi el a mobiltelefon szervizelését, akkor még nagyobb bajt okozunk.

Az egyik ilyen külső probléma a beázás

Ami nem csak akkor történhet, ha ráöntünk valamit a telefonra, hiszen pusztán a páralecsapódás is okozhat ilyen problémát (ha lehűlt telefon hirtelen nagyon melegre kerül), vagy a nedves kéz stb. Gyakori eset, hogy a képernyő reped be, esetleg teljesen betörik, esetleg az akkumulátor csatlakozójának működésképtelensége stb. A mobiltelefon javítás ezekben az esetekben elkerülhetetlen. A mobiltelefonok legelterjedtebb meghibásodási a következők:
 • rövid üzemidő
 • ingadozik a térerő
 • lefagy
 • lassan működik
 • kapcsolatot bont
 • hibás a kijelző
 • nem tölt megfelelően
 • hanghiba
 • mikrofonhiba
 • billentyűhiba
 • szolgáltatási hiba
 • szoftverhibák stb.
Tulajdonképpen nagyon sok oka lehet annak, ha a mobiltelefon nem a megfelelőképpen működik. Mivel ma már a mobiltelefon is hasonlóan okos, mint egy számítógép vagy legalábbis, mint egy laptop vagy táblagép, így a kezelés, a mobiltelefon szerviz és a javítás is ugyanolyan hozzáértést, szakértelmet igényel. Természetesen mindegyik mobiltelefon más és más és az alapvető problémákon túl még számos egyedi problémával is jelentkezhetnek. A legtöbb esetben ma mégis a szoftverproblémák és a frissítések miatt fordulnak a felhasználók szakemberhez. A frissítésre azért van szükség, hogy a mobiltelefon naprakészen tudjon működni. A frissítést általában két módon lehet elvégezni: hivatalos és kevésbé hivatalos módon.

Mi természetesen a hivatalos frissítést ajánljuk, hiszen az azt jelenti, hogy a mobiltelefon a saját gyártója általában készített friss rendszert kapja meg. A nem hivatalos azt jelenti, hogy valamilyen „kalóz” példányról van szó, ami sokszor rosszabbat tesz a telefonnal, mintha az eredetivel frissítettük volna. Hasonlóképpen a többi olyan készülékhez, amely valamilyen operációs rendszerrel működik, itt is nagyon fontos, hogy az adatainkat mentsük, hogy az adatainkról, a tárolt dolgokról folyamatosan biztonsági mentéseket készítsünk, ugyanis míg egy laptop vagy egy számítógép több jelzést küld felénk a meghibásodás lehetőségéről, addig a mobiltelefon sok esetben egyik napról a másikra mondja fel a szolgálatot.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy főleg a nem hivatalos rendszerfrissítésekkor vesznek el az adatok, és ezek képesek teljesen tönkre is tenni a telefont. Azt fontos tudnunk, hogy a gyártók csak egy bizonyos ideig adnak egy készülékhez frissítési lehetőséget, utána a hardver általában nem bírja el az új frissítést. Ebben az esetben vagy megelégszünk a régi telefonnal, vagy új telefont vásárolunk. A mai mobiltelefonok kevésbé időtállók, mint a régi típusúak, de ez annak is tudható be, hogy sokkal többet kell nekik teljesíteniük és sokkal átfogóbb a tudásuk is, ennek alapján pedig sokkal több a meghibásodás lehetőség is.

Operációs rendszer frissítés Okostelefon/Tablet/PDA/PNA/GPS:


Tablet, laptop, mobiltelefon szerviz/javítás
Rendszerfrissítést szeretne végezni okostelefonon, tableten, PDA-n, PNA-n, vagy GPS-en keressen minket bizalommal. Bármilyen eszközön is lenne szüksége rendszerfrissítésre, kérjen ajánlatot az RBX szerviz csapatától , mi gyorsan, megbízhatóan és gyorsan elvégezzük a rendszerfrissítést.


Hibás Operációs rendszer frissítés Okostelefon/Tablet/PDA/PNA/GPS:


Okostelefon, tablet, PDA, PNA, vagy GPS esetében elfordulhat, hogy az operációsrendszer meghibásodik ezért bizonyos funkciók, vagy maga az eszköz működésképtelenné válik, ekkor egy operációs rendszer frissítés lehet a legjobb megoldás, melynek során az esetek nagy részében természetesen a tárolt adatainak törlésére sincs szükség.

 • Partnerünk:

  Typhoon ha drónra fáj a foga:


  Typhoon ha drónra fáj a foga: A Typhoon a legnagyobb márka aki ismeri a drónokat az ezt a márkát is ismeri. Magyarországon eddig nem volt forgalmazója ennek a márkának mert viszonylag a drágább ipari kategóriába tartozik. Inkább rendezvényszervezők és óriásvállalatok szokták vásárolni hogy az eladni kívánt terméküket vagy szolgáltatásukat látványosabbá tegyék. Viszont az sem ritka hogy magánember veszi szórakozásból de ez kicsit luxus kategória. Nézzen el weboldalunkra ahol válogathat a minőségnél minőségibb termékeink között: Drón vásárlás

 • Partnerünk:

  Fix áron duguláselhárítás? Hogyan?


  Fix áron duguláselhárítás? Hogyan? Ez tényleg nem becsapás! Igenis létezik duguláselhárítás fix áron csak nagyon nem szeretik a cégek ezt kivitelezni a felmerülő költségek miatt. Nálunk a duguláselhárítás nem hogy fix áron de azonnal és éjjel – nappal állandóan szolgálatban. Nem ismerünk olyan konkurenciát aki nálunk olcsóbb és gyorsabb lenne de ha Ön igen akkor kérem mondja meg és mi azonnal megpróbáljuk felülmúlni őket. Nem csak duguláselhárítással hanem vízvezeték szereléssel és minden nemű szereléssel is foglalkozunk már már ezermesterek vagyunk :). Keressen minket bizalommal: Duguláselhárítás fix áron bármikor és bárhol.

 • Partnerünk:

  DUGULÁS ELHÁRÍTÁS MESTERIEN A MESTEREKTŐL


  DUGULÁS ELHÁRÍTÁS MESTERIEN A MESTEREKTŐL Mesteri duguláselhárítás: Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani. Keressenek minket bizalommal.