Merevlemez javítás, adatvisszaállítás

merevlemez
Ahogy Murphy törvényeiből tudjuk, „Ami elromolhat, az el is romlik!”, ez pedig tökéletesen igaz sajnos a merevlemezekre, SSD-re és egyéb adattároló eszközökre, amelyek manapság használatosak.
Mondhatjuk erre persze, hogy semmi gond, veszünk egy másikat, kivéve ha az adott tárolón olyan fontos adatokat tároltunk, amelyeket máshová nem mentettünk el. Legyenek azok családi képek, videófelvételek, vagy fontos munkahelyi adatok, iratok, vagy csak egy zenei gyűjtemény ilyenkor sohasem csak az eszközt veszítjük el, hanem a rajta tárolt, akár jóval nagyobb értékkel bíró adatainkat is. Az RBX Szerviz segítségére természetesen számíthat ebben az esetben.

Bárkivel megtörténhet, hogy véletlenül olyan mappákat is töröl amelyeket nem kellett volna és aztán csak a végleges törlés után veszi észre azok hiányát, vagy éppen meghibásodik az operációs rendszere és nem tudja elérni az adait. Csapatunk akár formázás és átírás esetén is képes visszahozni elveszett adatait. Merevlemezét ingyenesen bevizsgáljuk és 1-3 munkanapon belül árajánlatot készítünk annak visszaállítására. Keressen minket bizalommal.

Hardver sérülések:

  1. elektronikai meghibásodás (adatút szakadás, motorvezérlő, vagy motor hiba)
  2. szervo adatok átírása
  3. karcolás a lemezen
  4. író-, vagy olvasó fejegység meghibásodása
  5. csapágy, vagy tengely sérülés