Laptop, pc újratelepítése

laptop telepítése

Ki ne ismerné azt az állapotot, amikor az egykor szélvész gyorsasággal működő gépnek már egy word, vagy egy excel fájl megnyitása is nehézségeket okoz és akár hosszú másodpercekig csak tölt.


A laptop újratelepítése sok esetben szakembert igényel. Természetesen, aki kicsit is ért a számítógépes rendszerekhez, az már egy kis segítséggel és az utasítások követésével el tudja végezni, de a legtöbb esetben mi inkább szakembert ajánlunk a laptop újratelepítése céljából.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora feladat is a laptop újratelepítése. Természetesen azok, akik napi szinten csinálnak ilyet, azoknak ez egy teljesen rutinszerű feladat, de a laikusok sajnos nagyon sok apró hibával veszíthetnek el rendkívül fontos adatokat a gépükről. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk a laptop újratelepítés lépéseivel, hogy jobban átlássuk a helyzetet.

Az újratelepítésnél elsősorban mindig arra kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, hogy minden tárolt fájl-t lementsünk egy külső winchesterre vagy DVD/CD lemezre, ezek a dokumentumok, filmek, képek, zenék stb. Ezzel általában nem szokott probléma lenni, amit azonban sokan elfelejtenek, hogy az újratelepítésnél elvesznek a könyvjelzők és jelszavak, illetve a különféle használt programoknak a beállításai is teljesen eltűnnek. A laptop újratelepítése előtt tehát nem elég csak a dokumentumok kimásolni, hanem a jelszavakat is el kell menteni és a programok beállításain is érdemes mentést végezni. Fontos segítség, hogy a böngészőben lehet tárolni a jelszavakat és a könyvjelzőket is.

Az újratelepítés előtt fontos még a drivereket is megkeresni és a legfrissebbeket letölteni, hiszen megeshet, hogy a hálózati kártya sem fog üzemelni ez nélkül. Ez után már csak a laptop újratelepítése következik, amelynél lépésről-lépésre érdemes követni az utasításokat, vagy szakemberre bízni a munkát.

Ilyenkor ajánlott végrehajtani egy teljes újratelepítést, hogy megtisztítsuk a számítógépet a rengeteg maradványtól, felesleges adattól, esetleg vírusoktól, amelyek lelassítják annak működését.

Ez azonban nem biztos, hogy mindenkinek olyan egyszerű feladat, főleg ha hozzá vesszük még a helyes működéshez elengedhetetlenül szükséges driverek, valamint az Ön által gyakran használt programok telepítését is.

Az RBX szervizszolgáltatás a egy gyors és professzionális szolgáltatást ajánl Önnek, amellyel nem csak az operációs rendszerét installáljuk újra, hanem a már említett meghajtóprogramokat és az Ön által gyakran használt alkalmazásokat is újratelepítjük.

BIOS/flash EPROM frissítés, helyreállítás:

bios

A BIOS számítógép számunkra talán láthatatlan lelke. A rendszernek ez a legalapvetőbb eleme, ami köré minden épül, hiszen a BIOS köti össze a gépben található alkatrészeket, vagyis a hardvert a szoftverrel, hogy operációsrendszert telepíthessünk rá és használatba vehessük azt.

A BIOS frissítése, vagy helyreállítás. Nem hangzik túl barátságosan igaz? Sajnos nem is az, hiszen a ez a művelet minden esetben szakértelmet követel, mivel ha rosszul végződik a folyamat, akkor talán örökre búcsút mondhatunk az alaplapunknak, vagy akár egyes az által vezérelt szintén nem túl olcsó hardver egységeknek. Az RBX szerviz szakemberei természetesen képesek helyreállítani, vagy frissíteni szinte bármilyen manapság használatos alaplap BIOS rendszerét, hogy számítógépét továbbra is használhassa.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Halásztelek


  Duguláselhárítás Halásztelek Duguláselhárító szakember nélkül mit érek én? Kérdezhetné magtól az ember. Ugyanis nem mindenki ért a vízvezeték szereléshez és ez így is van jól mint ahogy mi sem értünk a mérnökösködéshez. Cégünk egy gyorsszolgálatot szolgáltat Halászteleken és vonzáskörzetében éjjel és nappal illetve ünnepekkor is. Nem csak 1 személyes vállalkozás vagyunk hanem büszkén mondhatjuk hogy az egyik legnagyobbak Budapeset 60km-es körzetében. Igen mi már gyerek korunkban is ezzel foglalkoztunk és még most sem hagyjuk abban. Ehhez a szakmához szeretet kell mert nem minden ember lenne késes a másik ürülékében matatni egész nap, hidegben esőben hóban szélben stb. Ezért kérjük bízzon meg bennünk és ne próbálkozzon otthon saját technikákkal mert az csak ront a helyzeten a mi munkánk szempontjából és lehet örökre tönkre is teszi a vezetékét. Keressen minket: duguláselhárítás halásztelek.

 • Partnerünk:

  DUGULÁSELHÁRÍTÁSI KEDVEZMÉNYEK ÉS AKCIÓK!


  DUGULÁSELHÁRÍTÁSI KEDVEZMÉNYEK ÉS AKCIÓK! Idővel a rendszerek elöregedése, a lefolyók csőhálózatok folyamatos igénybevétele miatt, előbb- utóbb mindenki találkozik dugulással. Tapasztalatunk azt, hogy minden dugulás más és más, nincs két egyforma dugulás, a tünetek ugyan hasonlóak, de a dugulásokat más és más szempontok alapján kell kezelni. A társasházak és lakóépületek duguláselhárítása is szívügyünk, hisz sokan élnek régi épületekben, ahol az elöregedett rendszer állandó problémát okoz. FÉLMEGOLDÁS NEM MEGOLDÁS! Hosszú távú megoldást nyújtunk! HÍVJON MOST! Ha nem akar minden nap dugulást! Duguláselhárítással kapcsolatos szakértelem, kedvező árak, és kedvezmények egy helyen! 5% biztosítunk nyugdíjasoknak és nagy családosoknak. Visszatérő megrendelőink részére további kedvezményekkel kedveskedünk! Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás a dugulások mesterével.

 • Partnerünk:

  Olyan hogy esélytelen nem létezik!


  Olyan hogy esélytelen nem létezik! A keresőoptimalizálás sokak számára már esélytelen mert nem látják hogy mit kellene vele csinálni. Összességében nem esélytelen sőt most már sokkal több esély van elérni az áhított célt ha értünk hozzá mert a google egyre többet kommunikál a seo-sok felé és a gyenge minőségű oldalakat egyre jobban felismeri. Vagyis kik azok akik kiestek a versenyből? Azok a cégek akik gyenge minőségű munkát végeztek és nem voltak a szakma krémje. A jó munkához idő kell és ehhez nyújt segítséget az eselytelen.hu mert olyan cikkekkel segíti a szakembereket vagy a magánembereket akik ezzel foglalkoznak hogy tudjanak támpontot találni hogy merre tovább. Természetesen minden ami írva van az eselytelen.hu-n az csak és kizárólag saját tapasztalat vagy a google hírei. Látogasson el weboldalunkra: keresőoptimalizálás blog.

 • Partnerünk:

  Étterem link katalógus:


  Étterem link katalógus: Éttermet keres? Különleges alkalomra valami különlegeset keres? Az étterem keresőnkben megtalálja az összes étkezdét kategorizálva. Nem kell 66 weboldalt átböngészni és még akár be is küldhet szerkesztőségünk be 1-1 kedvenc helyét ha nincs benne. PL ha éppen el akarunk menni Budapesten egy görög étterembe akkor beírjuk a google-ba hogy „budapest görög étterem” itt kiad 600 ezer weboldalt és jobb esetben találunk pár éttermet. Nincs kedvünk órákon át kutatni másik után ezért ezek közül választunk. Mi lenne ha az étterem keresőben keresnének? 1-2 kattintás és egyszerre nagyon sok éttermet találna, gondolja meg.

 • Partnerünk:

  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK?


  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK? A fiatalsagtitikai.hu arra hívja fel a figyelmet hogy a ránctalanítás igen is lehetséges komolyabb műtétek nélkül. Termékeink krém alapúak és rettentően hatásosak. Miért? Azért mert a legújabb technológiával készültek. Képzeljük hogy a boltokban kapható krémek még a 80-90-es években lett kifejlesztve és azóta is azokkal az alapanyagokkal készítik. A fejlődő országokban már újabb technológiákat használnak és a fiatalsagtitkai.hu ezt akarja Magyarországon a köztudatba hozni. Nem szabad félni az ismeretlentől mert az új dolgok nem mindig rosszak főleg ha már több ezer ember elismerte a jótékony hatását. Csatlakozni szeretne? Vásárolni szeretne? A weboldalunkon ezeket megteheti. Nem csak Magyarországon hanem az egész világon vállalunk kiszállítást.


Partnerünk: